Fallet Vincent Franke på väg

http://christoffercarlsson.files.wordpress.com/2009/12/vincent_framsida.jpgNU HAR CHRISTOFFER Carlssons debutroman fått färg och form. Ett kraftfullt och drivande omslag, tycker jag, som signalerar drama och utsatthet.

Det är kul att ha följt Christoffers resa från det Kapitel1 vi båda deltog i för ett år sedan fram till utgivningen av ”Fallet Vincent Franke”, som för övrigt sker den 24 mars. Det var klokt av Piratförlaget att ändra titeln, från ”Vincent Franke” till ”Fallet Vincent Franke”. Det är tydligare i förhållande till Christoffer själv (ingen riskerar nu att tro att Vincent Franke skrivit boken om Christoffer Carlsson, typ) och gör det också mer uppenbart att det handlar om ett ”fall”, alltså en berättelse med sociologiska och kriminella anslag.

Jag hoppas verkligen på stor framgång för denne begåvade författare!

PS. Ser ni förresten också något som kan vara en trend: det röda slår igenom i omslagen på min  blogg. Mäster, Fallet Vincent Franke och Udda. Men å andra sidan är det snart jul. DS.

Annonser

2 tankar om “Fallet Vincent Franke på väg

  1. Hejsan!
    Jag heter Anitha Östlund och har hållit till på kapitel1 sedan det startades och då sett våra framgångsrika vänner gå från manus till bok.
    Jätteduktiga är dem, och jag hoppas de blir väl omhändertagna av sina läsare.

    • Hej Anitha. Jag håller verkligen med om att det är stimulerande med våra Kapitel 1-vänners framgångar och att så många på olika sätt hittar möjligheter att bli publicerade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s