Böcker i pipeline

SjälvporträttEN TIDS FRÅNVARO här på bloggen brukar som regel betyda att a) jag har annat att göra, b) jag läser en tjock bok eller c) jag har läst en urkass bok som jag inte ids skriva om.

Det senare händer tack och lov sällan, eftersom jag har ett visst sållningssystem innan jag ens öppnar en bok. Tyvärr är det snarare det fösta som stör bloggskrivandet här. Eller, tyvärr och tyvärr… det är oftast skojiga saker jag ägnar mig åt, till exempel skriver på min yrkesmässiga blogg som handlar om verksamheten på Astrid Lindgrens Näs.

Dessutom skriver jag ju faktiskt själv, både små noveller och på ett större romanprojekt. Och det tar, lindrigt sagt, sin tid och kräver sin man.

Böcker i pipeline just nu är i alla fall Reidar Jönssons (bilden) Hundens paradis, alltså den tredje boken i hans ”hundtrilogi” som förstås inleddes med den världsberömda och filmatiserade Mitt liv som hund. jag befinner mig i mitten av denna ymniga och vällustiga roman och återkommer med slutintrycken senare. Tills vidare kan du höra Reidar själv berätta om boken på det här You Tube-klippet.

I samma pipeline ligger också Karin Alvtegens En sannolik historia, som jag läser inför ett författarsamtal jag ska ha med Karin på kvällen den 11 november på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby. Spännande!

Jag återkommer och vill med detta bara meddela att tystnaden här inte kommer att vara evig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s